Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will Smith favoriet bij bioscoopbezoeker

Shownieuws

'I am legend', de nieuwe film van Will Smith, staat opnieuw op één in de Nederlandse box office. 'Bee movie' staat op twee en 'Moordwijven' op drie.

'I am legend', de nieuwe film van Will Smith, staat opnieuw op de eerste plaats van de Nederlandse box office. Hij bracht het afgelopen weekeinde ruim negenhonderdduizend euro op.

In totaal heeft de film met de grimmige toekomstvisie in twee weken tijd ruim tweeënhalf miljoen euro opgebracht in Nederland. In de VS, waar de film dit weekeinde bijna negentien miljoen euro opbracht, staat hij op drie.

Ook de animatiefilm 'Bee movie', naar een idee van komiek Jerry Seinfeld, was in trek bij de Nederlandse bioscoopbezoeker. De film haalt de tweede plaats in de lijst films met de hoogste omzet. Op drie staat 'Moordwijven' van Dick Maas. De film met onder anderen Bracha van Doesburgh in de hoofdrol draait nu twee weken in de bioscoop en bracht tot dusver bijna 1,2 miljoen euro op.

'Alles is liefde', het bioscoopsucces van het afgelopen jaar, staat inmiddels op vijf in de lijst. De film naar een scenario van Kim van Kooten heeft de afgelopen twaalf weken ruim negen miljoen euro in het laatje gebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen