Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon huilend het nieuwe jaar in

Shownieuws

Gordon laat op oudejaarsavond altijd traantjes. Hij denkt terug aan zijn overleden vader, verloren liefdes en het ouder worden.

Voor Gordon geen oud en nieuw zonder tranen. De zanger schrijft op zijn website dat oudejaarsavond voor hem standaard gepaard gaat met 'tranen van geluk en oud verdriet'. Zo zal hij ook dit jaar terugdenken aan zijn vader, die tien jaar geleden overleed, aan verloren liefdes en de weg naar volwassenheid.

Toch schrijft Gordon ook dat hij ouder worden het leukste vindt dat het leven te bieden heeft. "Ik vind ouder worden een verrijking van je leven in alle opzichten, de enorme bagage die je hebt opgebouwd, de vele lessen die je soms gedwongen aan den lijve hebt moeten ondervinden, maken je tot de persoon die je uiteindelijk bent en daar smul ik van."

Zelf de rimpels die met het ouder worden gepaard gaan, ziet de 39-jarige Gordon lachend tegemoet. "Voor mij geen botox-injecties in mijn gezicht (wel onder mijn oksels tegen het zweten). Laat mijn lachrimpels maar doorkomen en laat vooral zien dat ik leef. Mijn geheugen is een databank geworden van zo veel gelukzalige momenten dat zelfs het grootste verdriet er geen invloed meer op heeft."

Het Idols-jurylid luidt het nieuwe jaar voor het eerst in dertien jaar in Nederland in, en niet in zijn huis in Zuid-Afrika. Hij gaat er 'for old times sake' een lekker gekke avond van maken met zijn vrienden. Onder hen is ook zijn nieuwe liefde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen