Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Video Esmée Denters in YouTube-top tien

Shownieuws

Esmée Denters staat in de top tien van videowebsite YouTube. Het filmpje waarin ze te zien is met Justin Timberlake werd ruim dertien miljoen keer bekeken.

Esmée Denters staat in de top tien van 2007 van de videowebsite YouTube. Het filmpje waarin de Nederlandse zangeres te zien is met Justin Timberlake, staat op de vierde plaats van de lijst met best bekeken en meest besproken video's van het jaar die de site heeft samengesteld. De video werd sinds 28 mei ruim dertien miljoen keer bekeken.

In het filmpje is Denters te zien terwijl ze het nummer 'What goes around...comes around' van Timberlake zingt. Hierbij wordt ze op de piano begeleid door de Amerikaanse zanger, die aan het einde toevoegt dat de 19-jarige Oosterbeekse zijn nummer beter zingt dan hijzelf.

Denters werd begin dit jaar via YouTube ontdekt, door de vele liedjes die ze op de website plaatste. Haar eerste album, dat zij uitbrengt via het platenlabel Tenman records van Timberlake, verschijnt begin volgend jaar.

De top tien van YouTube bevat verder onder meer het filmpje van de hysterische Britney Spears-fan Chris Crocker, waarin hij de media smeekt zijn idool met rust te laten. Dit filmpje, dat op de derde plaats van de lijst staat, trok sinds 10 september bijna vijftien miljoen kijkers. De nummer één van YouTube dit jaar is het gevecht tussen een groep leeuwen en een groep buffels in het Zuid-Afrikaanse Kruger Park met bijna 23 miljoen kijkers sinds 3 mei.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen