Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay verslaafd aan Italiaanse mannen

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft op een dag maar liefst drie Italianen gezoend op het filmfestival van Capri. De gelukkigen waren een knappe kelner en twee acteurs.

Lindsay Lohan had eerder een zwak voor verdovende middelen, en nu ze is afgekickt lijkt ze een nieuwe verslaving te hebben ontwikkeld: Italiaanse mannen. Tijdens een bezoek aan het filmfestival op het eiland Capri kuste ze maar liefst drie Italianen in 24 uur tijd. Dat meldt de Britse krant The Sun.

De knappe kelner Alessandro Di Nunzio was de eerste gelukkige. Hij sloeg de actrice al aan de haak toen ze nog nauwelijks voet had gezet in Italië. Een paar uur later wisselde Lindsay mondsappen uit met acteur Eduardo Costa, om haar zoenrondje even later in stijl af te ronden met acteur Dario Faiella, tevens de zoon van de Italiaanse muzikant Peppino Di Capri.

Volgens een omstander pakte Lindsay flink uit tijdens het tonggymnastieken. En ook de mannen lieten er geen gras over groeien en stortten zich vol overgave in het kussen van de 21-jarige ster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen