Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolette Sheridan verklaart uitblijven huwelijk

Shownieuws

De verloving van Nicolette Sheridan en Michael Bolton duurt ruim anderhalf jaar, maar van trouwen komt het niet. Nicolette weet niet weet wáár ze wil trouwen.

Nicolette Sheridan is al een jaar en negen maanden verloofd met zanger Michael Bolton, maar van een huwelijk is het nog altijd niet gekomen. Boze tongen fluisteren dat de sexy blondine af wil zien van een huwelijk, maar daar is volgens de Desperate Housewives-ster niets van waar. "Ik weet gewoon niet wáár ik wil trouwen", verklaart ze in het Britse tijdschrijft You. "Zodra ik dat wel weet, trouw ik meteen."

De 44-jarige Sheridan, bekend om haar rol van seksbom Edie Britt, is sinds maart vorig jaar verloofd met Bolton. Hoewel ze maar niet kan kiezen op welke locatie ze haar jawoord geeft, weet ze andere dingen wel heel zeker. "Ik wil een baby."

Ook haar liefde voor de 54-jarige Bolton steekt Nicolette niet onder stoelen of banken. "Hij is een geweldig klankbord. Ik ben nooit eerder zo gelukkig geweest. Ik voel me sterker dan ooit. Voor mij is er maar één man, en dat is Michael."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen