Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lied Arne Jansen deze week uit op single

Shownieuws

Het lied 'Schaam je voor je tranen niet' van de overleden zanger Arne Jansen komt deze week uit op single. Het nummer werd gedraaid op zijn uitvaartdienst.

Het lied 'Schaam je voor je tranen niet' van de vorige week overleden zanger Arne Jansen komt deze week uit op single. Dat meldt zijn platenlabel Telstar. Het nummer werd zaterdag gedraaid op de uitvaartdienst van Jansen, toen de kist de kerk verliet. Hij schreef het vorig jaar voor zijn overleden broer.

Jansen, bekend van de hit 'Meisjes met rode haren', pleegde een week geleden op 56-jarige leeftijd zelfmoord. Hij zou al tijden depressief zijn geweest. Zaterdag werd hij in zijn geboortedorp Gendringen begraven in aanwezigheid van twaalfhonderd mensen, onder wie Corry Konings en Jan Keizer. Het Volendamse duo Nick & Simon zong tijdens de dienst het lied 'Kijk omhoog' en Jaques Herb bracht 'Time to say goodbye'.

Jansen had aanstaande zaterdag zullen optreden tijdens het Giga Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem. Op de site van het festival laten fans al berichten achter dat ze hem die avond ontzettend zullen missen. De organisatie staat zaterdag op het tijdstip waarop zijn optreden gepland stond stil bij zijn overlijden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen