Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen ontroerd bij première 'Evita'

Shownieuws

Chantal Janzen was blij dat ze zondagavond waterproof mascara ophad. "De tranen rolden over mijn wangen", vertelde ze na het zien van de première van 'Evita'.

Chantal Janzen was blij dat ze zondagavond waterproof mascara ophad. "Ik was echt helemaal ontroerd. De tranen rolden over mijn wangen." Dat vertelde de zichtbaar ontroerde musicalster na het zien van de première van de musical 'Evita'.

De blondine was niet alleen ontroerd door het verhaal over de Argentijnse presidentsvrouw Evita Peron. Ze leefde extra mee omdat haar vriendin, en voormalige understudy bij de musical 'Tarzan', Brigitte Heitzer de hoofdrol speelde. "Omdat je iemand heel goed kent, zit je vanaf het begin heel onrustig. Ik was voordat het begon heel zenuwachtig en al heel ontroerd", vertelt Chantal. "Ik ben heel trots op haar."

Zelf is Brigitte Heitzer, die haar rol dankte aan de overwinning in het televisieprogramma 'Op zoek naar Evita', na afloop ook tevreden. "Ik ben trots op ons allemaal." Over het feit dat ze de week voor de première geveld was met stemproblemen, heeft ze zich tijdens de voorstelling geen zorgen meer gemaakt. "Ik heb er niet aan willen denken en ook geen last van gehad, Dat soort gedachten zet je uit", legt ze uit. "Je maakt beslissing om te spelen en dan ga je daar ook honderd procent voor."

'Evita' reist vanaf nu door het hele land.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen