Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah-show met Esmée Denters bij RTL

Shownieuws

Op 28 december is op RTL 4 de aflevering van de Oprah Show te zien waarin Esmée Denters haar opwachting maakt. Ze praat dan over haar doorbraak via YouTube.

Op 28 december zendt RTL 4 de aflevering van de Oprah Winfrey Show uit waarin de Nederlandse zangeres Esmée Denters haar opwachting maakt. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. In de show is onder meer te zien hoe de 19-jarige Oosterbeekse werd ontdekt op YouTube.

Daarop plaatste ze filmpjes waarop ze vanuit haar slaapkamer liedjes zingt van bekende sterren. Al snel werden de filmpjes in Nederland en in het buitenland een hype. Inmiddels zijn de liedjes in totaal meer dan zeventig miljoen keer bekeken en heeft Denters een platencontract bij het label van Justin Timberlake. Volgend jaar komt haar eerste album uit.

Bij de talkshowkoningin zingt Esmée haar versie van 'Sittin' at the dock of the bay', van Otis Redding, het eerste liedje dat ze op YouTube plaatste. Ook de Britse zanger en voormalig telefoonverkoper Paul Potts is in de aflevering te gast. Zijn auditie voor de show Britain's Got Talent ging via YouTube de hele wereld over en maakte hem razend populair.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen