Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Gouden Kooi meest spraakmakende show

Shownieuws

De Gouden Kooi mag dan menig politicus de wenkbrauwen doen fronsen, het publiek smult er van. Het controversiële programma heeft een MSN/Spits Award gekregen.

De Gouden Kooi mag dan menig politicus de wenkbrauwen doen fronsen, het publiek smult er van. Het controversiële programma heeft een MSN/Spits Award gekregen als populairste reallifesoap. Meer dan 150 duizend mensen stemden via de website van MSN op hun favoriete programma.

De vijf 'miljonairs' die nog in het spel zijn, kregen in de villa in Eemnes de prijs uitgereikt. "Vet", riep Brian, die met zijn zestien maanden het langste in het huis zit.

De Gouden Kooi kwam als winnaar uit de bus met een nipte overwinning op Gerard Joling en Gordon. Hun realityshow 'Gordon en Joling over de vloer' moest het met een verschil van twee procent afleggen tegen het programma van Tien, dat sinds kort wordt uitgezonden door RTL 5.

De prijs voor meest spraakmakende Nederlander ging naar Foppe de Haan, voetbalcoach van Jong Oranje. Zangeres Beyoncé werd door het publiek verkozen tot buitenlandse ster van het jaar.

De MSN/Spits Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt. De organisatie heeft al laten weten dat de verkiezing ook volgend jaar zal plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen