Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears binnenkort ondervraagd

Shownieuws

De advocaten van Kevin Federline willen Britney Spears binnenkort ondervragen. Eerder deze maand kwam Brit niet opdagen voor een getuigenis in de voogdijzaak.

De advocaten van Kevin Federline willen Britney Spears zo snel mogelijk ondervragen. Dat vertelt advocaat Mark Kaplan aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze wordt heel binnenkort opgeroepen om een getuigenis af te leggen. We hebben heel wat om over te praten."

Federline en Spears zijn al maanden verwikkeld in een voogdijzaak over hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Op dit moment heeft Federline de voogdij omdat Brit de verantwoordelijkheid voor de jongetjes niet aan zou kunnen. Op 23 januari is er een nieuwe zitting in de zaak.

Britney was eerder deze maand al opgeroepen voor een getuigenis. Zij kwam toen echter niet opdagen omdat ze ziek zou zijn. Een cameraploeg legde echter vast hoe de zangeres later die dag tot in de late uurtjes door Los Angeles reed in haar witte sportwagen en vrolijk met fotografen babbelde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen