Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rol in Spielberg-film voor Sacha Baron Cohen

Shownieuws

Sacha Baron Cohen gaat een rol spelen in de film 'The trial of the Chicago 7' van Steven Spielberg. Hij is bekend van zijn typetjes Borat en Ali G.

Sacha Baron Cohen maakt binnenkort de overstap van comedy naar het serieuzere filmwerk. De Britse komiek, die bekend is van zijn typetjes Borat en Ali G, gaat volgens de Britse krant Sunday Times een rol spelen in een film van Steven Spielberg.

Voor 'The trial of the Chicago 7', die in 2010 in de bioscoop wordt verwacht, kruipt de 36-jarige grappenmaker in de huid van Abbie Hoffman. Hij was een van de acht betogers die in 1968 in Chicago werden beschuldigd van het veroorzaken van oproer na uit de hand gelopen demonstraties tegen de oorlog in Vietnam.

Cohen werd eind jaren negentig bekend als pseudo-rapper Ali G. Zijn populariteit steeg vorig jaar tot ongekende hoogte door de film 'Borat: cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan', waarin hij de Kazachse verslaggever Borat speelt. Vorige week maakte Cohen bekend deze twee typetjes niet meer te zullen spelen. Wel komt hij volgend jaar nog met een film over zijn derde karakter uit Da Ali G Show, de Oostenrijkse homo Bruno.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen