Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton wil in nieuwe jaar een vriend vinden

Shownieuws

Ook de sterren hebben goede voornemens voor 2008. Zo wil Paris Hilton het komende jaar een leuke vriend vinden.

Ook de sterren hebben goede voornemens voor het komende jaar. Enkele van hen hebben die gedeeld met de Amerikaanse showbizzsite Hollyscoop. Zo vertelde Paris Hilton aan de site dat ze het komende jaar meer tijd wil doorbrengen met haar familie en dat ze gelukkig wil zijn. "En misschien vind ik wel een leuke vriend."

Jessica Alba, die in het nieuwe jaar haar eerste kindje verwacht, wil minder hard zijn voor zichzelf. Jack Black heeft zich voorgenomen de sportschool waar hij zich onlangs voor inschreef, vaker te bezoeken en Christina Applegate zou in 2008 wel meer tijd willen nemen voor massages.

Maar er zijn ook sterren die niet aan goede voornemens doen. "Ik heb er niet echt een. Ik wil gewoon lang leven en goed voor mezelf zorgen", zegt Mary J. Blige. "Ik verzin elk jaar weer een nieuwe, en ik houd me er nooit aan", verzucht Sharon Osbourne. "Want het zijn altijd dingen als stoppen met geld uitgeven of stoppen met eten en ik weet toch dat ik dat nooit zal doen. Daarom blijf ik gewoon doorgaan zoals ik nu doe en zal ik mezelf door het komende jaar eten en drinken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen