Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Pfeiffer vol lof over Jessica Simpson

Shownieuws

Michelle Pfeiffer heeft vertrouwen in de acteerambities van Jessica Simpson. Ze ziet haar als de perfecte hoofdrolspeelster voor een remake van 'Grease'.

Haar laatste film 'Blonde ambition' mag dan geflopt zijn, dat betekent niet dat Jessica Simpson geen fans heeft. Michelle Pfeiffer ziet in de 27-jarige zangeres met acteerambities de perfecte hoofdrolspeelster voor een eventuele remake van de hitfilm 'Grease' uit 1978. Dat vertelt zij aan de New York Post.

Pfeiffer, die zelf een hoofdrol speelde in het mislukte 'Grease 2' uit 1982, vertelt dat ze onlangs is benaderd voor een remake van de film waarin John Travolta en Olivia Newton John de hoofdrollen speelden. "Het is een fantastisch idee en ik begreep dat ze Jessica Simpson de rol van Sandy willen laten spelen. Ik denk dat ze dat heel goed zou kunnen." Pfeiffer zelf zou de rol van het hoofd van de school waar het verhaal zich afspeelt op zich nemen.

Vorige week bleek dat 'Blonde ambition', die alleen draait in acht bioscopen in Jessica's thuisstaat Texas, op de premièredag slechts 267 euro heeft opgebracht. Omgerekend betekent dit dat ongeveer 48 mensen de film zagen op de eerste draaidag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen