Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ollie verlaat Idols

Shownieuws

Ollie uit Venlo heeft als tweede finalist Idols moeten verlaten. Hij wist het publiek zaterdag niet te overtuigen met het nummer 'Gold' van Spandau Ballet.

Ollie uit Venlo heeft als tweede finalist Idols moeten verlaten. De 22-jarige Ollie wist het publiek zaterdag niet te overtuigen met zijn vertolking van het nummer 'Gold' van Spandau Ballet.

De afvaller was niet echt verrast door zijn 'exit'. "Ik had het wel een beetje verwacht", vertelde hij na afloop van de show met als thema de jaren tachtig. "Het niveau is gewoon zo verschrikkelijk hoog en ik ben gewoon al zo verschrikkelijk trots dat ik er bij heb mogen staan."

Ruim 1,2 miljoen mensen zagen zaterdag hoe het vertrek van Ollie voor tranen zorgde bij mede-finaliste Tiffany, met wie hij sinds kort een relatie heeft. Volgens Ollie betekent zijn vertrek niet het einde van hun prille liefde. "Ik zal er zeker voor haar zijn. Ik hoop dat ik er elke liveshow bij kan zijn om haar te steunen", sprak hij de onbedaarlijk snikkende Tiffany toe. "Ze verdient het echt om te winnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen