Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Soapacteurs geven optredens in Afghanistan

Shownieuws

Mark van Eeuwen en Levi van Kempen zijn in Afghanistan. De acteurs treden daar de komende dagen met een band en een cabaretier op voor de Nederlandse miltairen.

Soapacteurs Mark van Eeuwen en Levi van Kempen zijn zaterdag afgereisd naar Afghanistan. Ze treden daar de komende dagen op voor de Nederlandse militairen.

Het idee kwam van Van Eeuwen. "Het is eigenlijk een heel spontane actie", vertelt de 31-jarige GTST-acteur zondag in De Telegraaf. "Een vriend van mij zit in Kandahar en we kregen het idee om 'onze jongens' met oud en nieuw te verrassen. Toen zijn we wat rond gaan bellen."

De acteurs geven in totaal vier optredens in Afghanistan. Zij hebben de afgelopen weken een programma in elkaar gedraaid, waaraan ook de Tilburgse band 2nd Place Driver en cabaretier Nabil Aoulad Ayad meedoen. "Het wordt voor onze militairen een complete verrassing. We gaan lekker knallen met een avondvullend programma", vertelt Mark. "Onze jongens verdienen het om feestend het nieuwe jaar in te gaan", voegt ONM-acteur Van Kempen toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen