Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marilyn Manson en Dita von Teese gescheiden

Shownieuws

Marilyn Manson en Dita von Teese zijn officieel gescheiden. Het stel trouwde in 2005 na een relatie van zeven jaar. Vorig jaar vroeg Von Teese de scheiding aan.

(Novum/AP) - Marilyn Manson kan het nieuwe jaar inluiden als vrijgezel. De gothrocker is officieel gescheiden van burleskedanseres en stripteaseartieste Dita von Teese. Het stel trouwde in november 2005 na een relatie van zeven jaar, maar is al een tijd uit elkaar.

Heather Sweet en Brian Warner, zoals Von Teese en Manson eigenlijk heten, hebben in de echtscheidingsprocedure een schikking getroffen over hun vermogen en bezittingen. Om privacyredenen zijn details daarover niet naar buiten gebracht.

De 35-jarige Von Teese vroeg de scheiding bijna een jaar geleden aan, met onoverkomelijke meningsverschillen als reden om van haar echtgenoot af te willen. Manson liet in interviews weten kapot te zijn van de breuk. "Ze zei dat ze mijn levensstijl alleen accepteerde in de hoop dat ik zou veranderen. Als ik dat niet deed, dreigde ze bij me weg te gaan."

Toch treurde de 38-jarige zanger niet lang om de verloren liefde. Hij heeft alweer maanden een relatie met Evan Rachel Wood, de 20-jarige actrice uit films als 'Thirteen' en 'Across the universe'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen