Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brandy niet vervolgd voor dodelijk ongeluk

Shownieuws

Zangeres Brandy wordt niet vervolgd voor haat betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Er is niet genoeg bewijs gevonden dat ze schuldig is.

(Novum/AP) - De Amerikaanse zangeres Brandy wordt niet vervolgd voor haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Volgens haar woordvoerder is er onvoldoende bewijs gevonden om aan te tonen dat de 28-jarige zangeres schuld heeft aan het incident.

Brandy Norwood, zoals Brandy voluit heet, reed eind vorig jaar in Los Angeles met ruim honderd kilometer per uur tegen de achterkant van de auto waarin een vrouw zat. Die botste weer op een andere auto en vervolgens tegen de vangrails. Daarna werd het voertuig geraakt door een vierde auto. De vrouw, die 38 jaar oud was, overleed later aan haar verwondingen.

Na het ongeluk werd Brandy voor 34 miljoen euro aangeklaagd door de familie van de vrouw. Op haar beurt sleepte zij een automobilist voor de rechter die volgens haar verantwoordelijk zou zijn. Die man klaagde daarop ook Brandy aan wegens roekeloos rijgedrag. Al deze zaken lopen nog.

Brandy is sinds haar veertiende bekend als zangeres, en van de televisieserie 'Moesha'. In de populaire Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent was ze vorig jaar een van de juryleden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen