Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jamie Lynn Spears liegt over vaderschap Casey'

Shownieuws

In de media wordt beweerd dat Casey niet de vader is van de baby van Jamie Lynn Spears. Casey zou worden betaald om zich als vader van de baby voor te doen.

Jamie Lynn Spears is mogelijk helemaal niet zwanger van haar vriendje. In Amerikaanse media is twijfel ontstaan over het 16-jarige zusje van Britney Spears, die beweert zwanger te zijn van haar vriendje Casey Aldridge. Inmiddels doen geruchten de ronde dat de 19-jarige Aldridge door de familie Spears wordt betaald om zich als vader van het ongeboren kind voor te doen.

Het Amerikaanse tijdschrift Star meldt deze week dat een van de bazen bij Nickelodeon-serie Zoey 101 de echte vader van de baby zou zijn. Jamie Lynn speelt een hoofdrol in deze succesvolle Amerikaanse jeugdserie.

De man, die niet met naam wordt genoemd, zou veel ouder zijn dan het voorheen zo brave zusje van Britney. "Casey wordt nu door de familie Spears betaald om zich als vader voor te doen, terwijl de echte vader buiten schot blijft", zo vertellen bronnen in het blad. "Hij zou de cel indraaien als uitkomt dat hij met de minderjarige Jamie Lynn het bed heeft gedeeld."

Andere media beweren dat Casey en Jamie Lynn al lang uit elkaar zijn en dat Casey al eerder een tienermeisje zwanger heeft gemaakt. Jamie Lynn zou op haar beurt hebben geprobeerd om een broer van haar voormalige zwager Kevin Federline te versieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen