Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse al jaar in Mega Album Top 100

Shownieuws

Amy Winehouse staat al 52 weken in de Mega Album Top 100. Het veelgeprezen album 'Back to black' van de Britse staat maandag op nummer acht in de albumlijst.

Amy Winehouse staat al 52 weken in de Mega Album Top 100. Het veelgeprezen album 'Back to black' staat maandag op plaats acht in de albumlijst en blijft daarmee in de hoogste regionen van de hitlijst hangen.

De 24-jarige zangeres werd dit jaar overladen met prijzen voor haar tweede album, dat in Groot-Brittannië het bestverkochte album van het jaar is. Zo ontving ze onder meer een Mobo-award, en een Artist's Choice Award tijdens de MTV Europe Music Awards. Ook ontving ze zes nominaties voor de prestigieuze Grammy Awards, die op 10 februari worden uitgereikt in Los Angeles.

De eerste plaats van de Mega Album Top 100 wordt net als vorige week bezet door Paul de Leeuw met 'Symphonica in Rosso 2007'. De Single Top 100 wordt aangevoerd door Rihanna met 'Don't stop the music'.

De kersthits gooien ook nog steeds hoge ogen in de hitlijsten. Mariah Carey stijgt naar een tweede plaats in de Single Top 100 met de kerstklassieker 'All I want for christmas is you'. Wham! komt de toptien binnen op nummer zes met 'Last christmas'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen