Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B. wint rechtszaak van ex-man

Shownieuws

Mel B. heeft haar gelijk gekregen in een rechtszaak die haar ex-man tegen haar had aangespannen. Ze mag haar 8-jarige dochter meenemen op wereldtournee.

Mel B. heeft haar gelijk gekregen in een rechtszaak die haar Nederlandse ex-man Jimmy Gulzar tegen haar had aangespannen. De 40-jarige man wilde voorkomen dat hij zijn dochtertje Phoenix Chi tijdens de wereldtournee van de Spice Girls niet zou zien. Dat meldt de Britse krant The Sun vrijdag.

Phoenix is sinds de scheiding om het weekend bij haar vader, maar nu Scary Spice haar dochter heeft meegenomen op tournee valt de bezoekregeling in het water. Gulzar eiste voor een rechtbank in Los Angeles dat de regeling gerespecteerd zou worden, maar de rechter koos de kant van de 32-jarige zangeres. De wereldreis zou een goede ervaring zijn voor het meisje, zo oordeelde hij.

Brown mag de 8-jarige Phoenix nu tot maart meenemen langs de wereldsteden die de Spice Girls aandoen tijdens de wereldtournee. Het meisje is niet alleen, want ook haar acht maanden oude zusje Angel Iris en de kinderen van de andere leden van de meidengroep reizen mee de wereld over.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen