Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huis Loeki Knol afgebrand

Shownieuws

Het huis van Loeki Knol is woensdagavond afgebrand. De 59-jarige zangeres was niet thuis toen het gebeurde. Ze stond op de planken met de musical 'Assepoester'.

Het huis van Loeki Knol is woensdagavond afgebrand. Dat meldt RTL Boulevard donderdag. De 59-jarige zangeres was zelf niet thuis toen het gebeurde. Ze stond op het podium in de Efteling als de goede fee in de musical 'Assepoester'.

Volgens het showbizzprogramma ging er iets mis toen Ron, de vriend van Knol, bezig was met het stoken van een houtkacheltje. Er zijn geen gewonden gevallen en ook de katten van het stel hebben de brand overleefd.

Knol is bekend van haar rol in de tv-serie 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?' Ze speelde in de serie uit de jaren zeventig burgemeestersdochter Lidwientje Walg. In 2004 speelde ze mee in de musicalversie van de serie, nu als de oudere Lidwina Walg, die haar dochter over haar avonturen vertelt. Ook was ze in 2005 te zien als weeshuisdirectrice Miss Hannigan in de musical 'Annie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen