Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon voeren Hollandse 100 aan

Shownieuws

Nick & Simon staan met hun nummer 'Kijk omhoog' op nummer 1 in de Hollandse 100. De hitlijst wordt jaarlijks samengesteld door luisteraars van RadioNL.

Nick & Simon staan dit jaar met 'Kijk omhoog' op nummer 1 in de Hollandse 100. Dat heeft het radiostation RadioNL, dat de hitlijst zaterdag uitzendt, donderdag bekendgemaakt. Meer dan dertigduizend luisteraars van RadioNL brachten hun stem uit.

Na Nick & Simon was Jannes het meest populair bij het radiopubliek, met zijn nummer 'Mijn naam is Jannes'. Jan Smit eindigde op de derde plaats met 'Als de nacht verdwijnt', waarmee hij vorig jaar nog boven aan de hitlijst prijkte. Het recente duet van Gerard Joling met wijlen André Hazes eindigde op de vierde plaats. 'Meisjes met rode haren' van de onlangs overleden Arne Jansen staat op nummer vijf.

De Volendammers Nick en Simon, wier tweede album 'Vandaag' vorige week de platinastatus bereikte, nemen zaterdag ook een uurtje plaats achter de microfoon van RadioNL. Ook andere artiesten als Thomas Berge en de 3js zijn die dag een uurtje gastpresentator van de hitlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen