Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan: ik had niet gedronken

Shownieuws

Lindsay Lohan had niet gedronken voordat ze twee jaar geleden met haar Mercedes in botsing kwam met een busje. Dat beweert de actrice in een verklaring.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan had niet gedronken voordat ze twee jaar geleden met haar Mercedes in botsing kwam met een busje. Dat beweert de actrice in een verklaring die vrijdag werd voorgelegd aan de rechter. Lohan is door de bestuurder van de bus, die bij de crash gewond raakte, aangeklaagd voor nalatigheid.

Raymundo Ortega eist een schadevergoeding van 138 duizend euro van de 21-jarige socialite. Ook heeft hij het hippe restaurant The Ivy in Beverly Hills aangeklaagd, waar Lohan vlak voor het incident een maaltijd nuttigde. Volgens Ortega had Lohan, die toen nog minderjarig was, alcohol gedronken.

De actrice, die in behandeling is geweest voor haar alcoholverslaving, laat die beschuldiging niet op zich zitten. Ze heeft op haar beurt Ortega aangeklaagd en haar advocaat heeft een verslag van de politie voorgelegd, waarin de man bekent dat hij schuldig was aan het voorval omdat hij een illegale U-bocht maakte.

Ook The Ivy probeert met alle macht zijn blazoen te zuiveren. De verklaring van Lohan werd vrijdag door advocaten van het restaurant ingediend. Ook heeft de ober die Lohan destijds bediende onder ede verklaard dat de rossige actrice geen alcoholische drankjes tot zich had genomen. Een politieagent die de beveiliging verzorgde voor The Ivy heeft eveneens getuigd dat Lohan nuchter was.

Onlangs zat de actrice nog 84 minuten in de cel nadat ze schuld had bekend voor rijden onder invloed in een ander geval. Lohan werd dit jaar tot tweemaal toe aangehouden nadat ze met een slok op achter het stuur was gekropen. Beide keren had ze cocaïne in haar bezit. Na het tweede voorval liet ze zich voor twee maanden opnemen in een afkickkliniek in Utah.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen