Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste kerst voor Hollywood-baby's

Shownieuws

Meerdere Hollywood-baby's vierden hun eerste kerstfeest. Zo maakte lentekindje Henry Daniel, de zoon van Julia Roberts, voor het eerst de feestdagen mee.

Meerdere Hollywood-baby's vierden dit jaar hun eerste kerstfeest. Zo maakte lentekindje Henry Daniel, de zoon van Julia Roberts, voor het eerst de feestdagen mee. Zijn 3-jarige broer en zus, tweeling Hazel en Phinnaeus, hebben de kerstboom al vaker gezien. "Ze beginnen net door te krijgen wat Kerstmis is", vertelt Roberts aan weekblad People.

De 40-jarige actrice, die vanaf eind januari te zien is in de film 'Charlie Wilson's War', brengt de feestdagen met haar kinderen door in de keuken. "Bij ons thuis draait kerst om lekker eten", zei ze. "Ik ga koekjes met ze bakken, koekjes met glazuur."

'Desperate housewife' Marcia Cross zal ook zelf even moeten wennen, nu haar tweelingdochters Eden en Savannah, die in februari werden geboren, er met de kerstdagen bij zijn. "Het is onze eerste kerst samen als een gezinnetje en we doen het waarschijnlijk rustig aan", zei ze tegen People. Dat betekent echter niet dat de 45-jarige actrice bij de kerstboom blijft zitten. "Ik wil naar buiten toe en wandelen in de bossen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen