Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Céline Dion ontloopt 110 familieleden

Shownieuws

Als Céline Dion voor de feestdagen terugkeert naar Montréal, staat haar geen knusse kerst te wachten. De zangeres heeft maar liefst 110 familieleden.

(Novum/AP) - Als Céline Dion voor de feestdagen terugkeert naar haar geboortestad Montréal, staat haar allesbehalve een knusse kerst te wachten. "Normaal gesproken brengen we de kerst door met de hele familie, die tegenwoordig bestaat uit maar liefst 110 mensen", vertelt de Canadese zangeres. "Dat is te gek, maar wanneer je iedereen gedag hebt kunnen zeggen, is de kerst alweer afgelopen."

Het begroeten van haar vele familieleden blijft haar dit jaar bespaard. "Ik moet me voorbereiden op de toer", zegt de artieste, die vanaf februari met haar Taking Chances Tour over de wereld reist. "Ik blijf thuis in Las Vegas en ik ga mijn meest intieme kerstfeest ooit vieren met mijn zoon en man."

De 39-jarige Dion, die samen met haar manager René Angélil een 6-jarige zoon heeft, stond de afgelopen vier jaar met haar theatershow A New Day in Las Vegas. Op 15 december gaf ze haar laatste optreden in het hotel en casino Caesars Palace.

Op 2 juni geeft de zangeres een concert in de Amsterdam Arena. Haar nieuwste album 'Taking Chances' verscheen vorige maand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen