Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams helpt daklozen met kerst

Shownieuws

Robbie Williams mag dan een grote mond hebben, hij heeft een klein hartje. De popster doet deze kerst vrijwilligerswerk in een daklozentehuis in Los Angeles.

Robbie Williams mag dan een grote mond hebben, hij heeft een klein hartje. De Britse popster doet deze kerst vrijwilligerswerk in een daklozentehuis in Los Angeles. Dat schrijft de Britse krant The Sun. De voormalige zanger van Take That zou op 24 december, eerste én tweede kerstdag in de gaarkeuken staan.

Zijn goede vriend chef-kok Raymond Terry nam Williams onlangs voor het eerst mee naar het opvanghuis in de vervallen wijk Skid Row. "Iedereen die ik meeneem naar Skid Row is tot tranen geroerd", zegt de kok. "En met de daklozen daar kun je echt lachen." Volgens Terry is de 33-jarige Williams een filantroop in hart en nieren. "Robbie doet ontzettend veel liefdadigheidswerk."

Het Britse feestbeest is niet de enige ster die deze kerst de handen uit de mouwen steekt. Ook actrice Jennifer Love Hewitt maakte een dagje vrij voor de minderbedeelden. Op kerstavond deelde ze bij het hulpcentrum Los Angeles Mission gegrilde kipfilets uit, zo is te zien op een foto van de Amerikaanse showbizzsite TMZ.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen