Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolas Sarkozy en vriendin vieren kerst in Egypte

Shownieuws

De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn kersverse vriendin Carla Bruni vieren kerst in Egypte. Ze bezochten woensdag de graven in de Vallei der Koningen.

(Novum/AP) - Nicolas Sarkozy laat er geen gras over groeien. De Franse president en zijn kersverse vriendin, zangeres en voormalig model Carla Bruni, vieren kerst in Egypte. Daar bezochten ze woensdag de graven in de Vallei der Koningen. De 52-jarige staatsman en zijn dertien jaar jongere vlam, die vorige week voor het eerst samen werden gesignaleerd, verlieten hun hotel in Luxor onder begeleiding van 26 volgauto's.

Hordes fotografen en cameramannen volgden de stoet naar de Vallei der Koningen, maar mochten de historische opgravingen niet betreden. Zo konden de in een spijkerbroek geklede Sarkozy en zijn vriendin de tombes in alle rust bekijken.

De Franse ambassade in Caïro wilde niet ingaan op het tripje van de president omdat het om een privé-aangelegenheid gaat. Het reisje gaat vooraf aan het officiële bezoek van Sarkozy aan het Afrikaanse land, waar hij maandag een ontmoeting heeft met president Hosni Moebarak.

In oktober kwam er een einde aan het stormachtige huwelijk van Sarkozy en zijn vrouw Cecilia, ook een voormalig model. Bruni heeft affaires gehad met onder anderen Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump en Kevin Costner.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen