Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend Sugababe Amelle aangevallen met kapmes

Shownieuws

Freddie Fuller, de vriend van Sugababe Amelle, is op kerstavond zwaargewond geraakt na een aanval met een kapmes. Hij werd buiten een bar aangevallen.

Freddie Fuller, de vriend van Sugababe Amelle Berrabah, is op kerstavond zwaargewond geraakt toen hij werd aangevallen met een kapmes. De 25-jarige Fuller werd rond 23.30 uur buiten een bar in het plaatsje Aldershot, ten zuidwesten van Londen, aangevallen door een nog onbekende man. Dat heeft de politie volgens Britse kranten bevestigd.

Bij de aanval raakte Fuller, die met zijn vriendin en haar zusjes op stap was geweest, zo ernstig gewond aan zijn rechterarm dat die er volgens ooggetuigen bijna af lag. Ook had hij steekwonden in zijn benen. Hij is op eerste kerstdag zes uur lang geopereerd en is buiten levensgevaar, maar ligt nog wel op de intensive care.

De politie is nog op zoek naar de dader, die te voet vluchtte na het incident, en het wapen. Volgens een bron bij The Sun kenden de dader en het slachtoffer elkaar. Daarover en over een eventuele verklaring van Fuller is nog niets officieel bekendgemaakt.

Fuller staat bekend als een 'foute' jongen. Hij werd er in februari van verdacht het jongere zusje van Amelle te hebben verkracht. Justitie liet de verdenking later vallen, en zowel Freddie als Amelle heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig is. Ook het bericht dat Amelle uit de Sugababes zou worden gezet als ze haar vriend niet zou dumpen, is altijd door alle betrokkenen ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen