Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw veroordeeld om foto's R. Kelly

Shownieuws

Een vrouw die foto's maakte van R. Kelly in de rechtbank is veroordeeld tot vijf dagen cel. Omdat ze al vijf dagen had gezeten, kwam ze echter meteen vrij.

(Novum/AP) - Een vrouw die met haar mobieltje foto's maakte van R. Kelly in de rechtbank, is veroordeeld tot een celstraf van vijf dagen. Omdat ze het hele weekeinde echter al in de cel had doorgebracht, werd ze dinsdag vrijgelaten. Haar telefoon kreeg ze niet terug. Die is vernietigd.

De 49-jarige vrouw, die zichzelf de allergrootste fan van R. Kelly noemt, maakte donderdag foto's van de r&b-zanger in de rechtbank in Chicago waar hij moest voorkomen in de misbruikzaak tegen hem die al vijf jaar in behandeling is. Ze stelde niet te weten dat het verboden is te fotograferen of te filmen in de rechtszaal.

Kelly, die hits scoorde als 'I believe I can fly' en 'If I could turn back the hand of time', is aangeklaagd in verband met een videoband die in 2002 in zijn huis werd gevonden. Op de tape is te zien hoe hij seksuele handelingen verricht met een 14-jarig meisje. Hij heeft altijd gezegd onschuldig te zijn aan alle veertien beschuldigingen van kindermisbruik waarvan hij naar aanleiding van de vondst wordt verdacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen