Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bee Gees-eerbetoon biedt nostalgie

Shownieuws

De theatershow 'A tribute to the Bee Gees' belooft 'een avond nostalgie' te worden. De productie reist vanaf 21 januari langs de Nederlandse theaters.

De theatershow 'A tribute to the Bee Gees' belooft 'een avond nostalgie' te worden. Dat zegt Rolf Koster, die een rol speelt in de productie die vanaf 21 januari langs de Nederlandse theaters reist. "Denk aan oude hits als 'Tragedy' en de nummers uit de film 'Saturday night fever'."

De voorstelling is geen musical, stelt Brigitte Nijman die ook een rol speelt in 'A tribute to the Bee Gees'. "Er zit geen verhaal in. Het is gewoon een muzikale concertante uitvoering, waar hopelijk de voetjes een beetje van de vloer gaan komen", vertelt ze.

Niet alle nummers van de broertjes Barry, Robin en Maurice Gibb komen voorbij tijdens de show. "Er is zoveel repertoire, dus niet alles komt aan bod. Maar de meeste bekende nummers wel, met af en toe een uitstapje naar een wat onbekender nummer", belooft Nijman. "Ook gaan we nummers soms in andere jasjes brengen en daar bedoel ik niet de kleding mee, maar de arrangementen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen