Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Co-assistent met Hanna Verboom krijgt vervolg

Shownieuws

De dramaserie De Co-assistent krijgt een vervolg. De ziekenhuisserie met Hanna Verboom en Michiel Huisman wordt dan opnieuw geschreven door Ronald Giphardt.

De Nederlandse dramaserie De Co-assistent krijgt een vervolg. De ziekenhuisserie met Hanna Verboom in de hoofdrol was volgens Net 5 het beste scorende programma van het afgelopen najaar in de belangrijkste doelgroep van de zender: vrouwen tussen de 20 en de 34 jaar. De best bekeken aflevering trok zeshonderdduizend kijkers.

Niet alleen komt er nu een tweede seizoen, de afleveringen worden ook verlengd van een half uur naar een uur. Zo komt er meer ruimte voor verhaallijnen rond de andere personages in de show. Die worden gespeeld door Michiel Huisman, Kasper van Kooten en Thom Hoffman. De serie wordt opnieuw geschreven door Ronald Giphardt en Jeroen van Baaren.

De opnamen van de nieuwe afleveringen gaan in het voorjaar van start in Haarlem. In het najaar is het tweede seizoen dan op televisie te zien.

In de Co-assistent speelt de 24-jarige Verboom speelt de rol van aankomend arts Elin, die worstelt met de balans tussen haar carrière en haar sociale leven. Maandag is de laatste aflevering van het eerste seizoen te zien. Daarin is een rol weggelegd voor Volkskrant-columnist Martin Bril.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen