Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angela Groothuizen slank in de spiegel

Shownieuws

Angela Groothuizen heeft omgekeerde anorexia. Als ze in de spiegel kijkt vindt ze dat ze er prachtig uitziet, terwijl ze eigenlijk best mollig is.

Angela Groothuizen lijdt aan een wel heel bijzonder ziekte. De presentatrice en zangeres heeft last van omgekeerde anorexia. In een interview in het tijdschrift Vrouw licht Angela dat toe: "Mijn zus heeft het ook. We zijn allebei stevig, maar ik zie het niet. Als ik in de spiegel kijk, dan denk ik: ziet er beeldig uit. Maar dan zie ik de foto's!"

Groothuizen heeft niets met 'dat modieuze gespuit' met botox. Ook nu ze de 50 nadert en ook sinds ze bij de Avro werd ontslagen omdat ze te oud zou zijn. "Ik heb die hele affaire nooit een reden gevonden om mezelf te laten verbouwen. Ik wil dat mijn kinderen straks lekker in hun vel zitten en niet streven naar een onhaalbaar schoonheidsideaal."

De 48-jarige Angela is moeder van twee dochters, Lola (12) en Nona (9). Ze werd bekend als zangeres van de Dolly Dots en presenteerde programma's als Popcorn, Wie is de Mol en de voorrondes van het Junior Eurovisie Songfestival.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen