Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Judith Osborn waarschuwt Sonja Bakker

Shownieuws

Volgens Judith Osborn kan Sonja Bakker wel inpakken als zij straks aan het schrijven slaat. In haar afslankboeken zullen ook conditietips komen te staan.

Volgens Judith Osborn kan Sonja Bakker wel inpakken als zij straks aan het schrijven slaat. De 41-jarige blondine heeft plannen voor afslankboeken waarin ze ook haar succesvolle conditietips zal vrijgeven. "Sonja Bakker moet oppassen", zegt de ultradunne modeontwerper zaterdag in De Telegraaf.

Osborn zit sowieso boordevol nieuwe plannen, na een moeilijke tijd waarin haar echtgenoot overleed en haar bedrijf Confection Company failliet werd verklaard. Ze beweert te hebben ingezien dat niemand haar meer aan de hand hoeft te nemen als het gaat om zakendoen. Eind april opent ze een aantal zogeheten 'shop-inshops', waar haar jurkjes, slippertjes en ondergoed worden verkocht. Ook zonnebrillen en beddengoed moeten daar komen te liggen.

Toch heeft Judith nog een tegenvaller te verwerken gehad, onthult ze in de krant. Toen ze het testament van haar man onder ogen kreeg, de 63-jarige vistycoon Robert Osborn, ontdekte ze tot haar schrik dat ze niet zijn derde, maar zijn vierde vrouw was. "Toen ik dat hoorde, was ik kapot, ben toen echt ingestort", zegt Judith. Toch is ze niet boos op haar overleden echtgenoot. "Dat kon ik nooit. Robert was zo'n schat, mijn beertje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen