Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruben Nicolai legt het af tegen Katja

Shownieuws

Ruben Nicolaï was in Katja vs de Rest kansloos tegen Katja Schuurman. De presentatoren streden om de titel 'beste weddingplanner'. Katja won met gemak.

Ruben Nicolaï heeft in het programma Katja vs de Rest met lede ogen moeten toezien hoe hij al snel kansloos bleek in de strijd tegen Katja Schuurman. De twee BNN-presentatoren streden om de titel 'beste weddingplanner'. Zo moest het tweetal een bruidstaart bakken, een toespraak houden en een 'stukje' met familieleden in elkaar zetten.

Omdat Katja de eerste twee opdrachten moeiteloos won, was de strijd snel gestreden. Toch was het Nicolaï die tijdens het laatste onderdeel de show stal door bij kaarslicht het lievelingslied van de bruid te zingen, namelijk 'Your song' van Elton John. De bruid was tot tranen toe geroerd.

Het BNN-programma werd vrijdag door 683 duizend mensen bekeken. In de volgende afleveringen neemt Katja het op tegen onder anderen Georgina Verbaan en Chantal Janzen. Vorige week veegde Schuurman ook al de vloer aan met Winston Gerschtanowitz. De stand in Katja vs de Rest is dan ook twee voor Katja en nul voor de rest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen