Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls blij om weer terug te zijn in Engeland

Shownieuws

De Spice Girls waren verheugd om na een pauze van negen jaar weer op te treden in hun moederland. "Goddank dat we weer thuis zijn", schreeuwde Mel B in Londen.

De Spice Girls waren verheugd om na een pauze van negen jaar weer op te treden in hun moederland. "Goddank dat we weer thuis zijn", schreeuwde Mel B zaterdag naar het publiek, tijdens het eerste Britse concert van de reünietoer die de vijf meiden eerder deze maand begonnen in Vancouver.

Onder de fans in de Londense O2 Arena waren beroemde gasten als zangeres Rihanna en tv-kok Gordon Ramsay, zo meldt BBC News. Ook voetbalster David Beckham, de man van Victoria, was aanwezig, met hun drie zoontjes Brooklyn, Romeo en Cruz.

Kaarten voor het concert waren in oktober in minder dan veertig seconden uitverkocht. Zestien extra optredens in Londen werden later aan het toerschema toegevoegd. Ook staat de girlband volgend jaar tweemaal in Manchester.

Hun nieuwe toer is door de pers goed ontvangen. Tijdens het twee uur durende spektakel wisselen de zangeressen acht keer van kleding, die speciaal voor hen werd ontworpen door topontwerper Roberto Cavalli. Naast oude hits als 'Wannabe' en 'Stop', brengen Mel C, Geri Halliwell en Emma Bunton nummers ten gehore die ze uitbrachten in hun tijd na het einde van de band in 2000. Halliwell verliet de Spice Girls al twee jaar eerder.

Met hun groots opgezette wereldtoer doen de meiden nog onder meer Kaapstad, Buenos Aires, Sydney en Peking aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen