Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney geweigerd bij chique hotel

Shownieuws

Britney Spears was zaterdagavond niet welkom bij het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles. Dat is te zien in filmpjes van TMZ en Hollywood TV.

Britney Spears was zaterdagavond niet welkom bij het chique Four Seasons Hotel in Los Angeles. Dat is te zien in filmpjes van TMZ en Hollywood TV. "U bent niet geautoriseerd om binnen te komen", klinkt uit de intercom van de parkeergarage, waar Britney staat te wachten in haar witte Volkswagen kever.

'Wat', piept het voormalige popicoon met een kinderlijk stemmetje, terwijl ze versuft om zich heenkijkt. "Het is Britney Spears, verdomme, laat haar naar binnen", schreeuwt een van de aanwezige paparazzi in de intercom. "Je mag hier niet binnenkomen", herhaalt de stem.

Na een tijdje te hebben gewacht, rijdt Spears haar autootje, met de ruitenwissers aan, achteruit de weg weer op. "Feestje bij mij thuis", grapt ze tegen de fotografen terwijl ze wegrijdt.

Het 26-jarige feestbeest is een frequent bezoeker van het Four Seasons. Hoewel ze twee huizen heeft in LA, brengt ze avond na avond door in chique hotels. De moeder van twee verloor onlangs de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen