Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naaktfoto's Desperate Housewife duiken op

Shownieuws

Op internet zijn naaktfoto's opgedoken van een Desperate Housewive-actrice Marcia Cross. Ze had de pikante kiekjes weggegooid.

Op internet zijn foto's opgedoken van een naakte 'Desperate Housewife' Marcia Cross. De roodharige actrice had de pikante kiekjes, die waren gemaakt door haar man Tom Mahoney, vorig jaar zelf weggegooid. Een vuilnisman viste de tweehonderd foto's vervolgens uit de vuilnisbak, zo meldt de New York Post zaterdag.

Het vuilnisbedrijf stapte met de foto's naar de beruchte handelaar David Hans Schmidt, ook wel bekend als de Sultan of Sleaze. De 45-jarige Cross, die op de foto's een douche neemt, heeft tevergeefs geprobeerd om publicatie van de foto's tegen te houden. Schmidt, die eind september op 47-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, was van mening dat de kiekjes niet zijn gestolen. "Als je iets weggooit, verspeel je je rechten op dat eigendom", zei hij destijds.

De moeder van de tien maanden oude tweeling Eden en Savannah begrijpt niet waarom iemand geïnteresseerd zou zijn in haar naaktfoto's. "Ik ben een bleke bonenstaak en ik zie er over het algemeen gewoon niet zo heel goed uit", zegt Cross, die de perfectionistische Bree speelt in de Net 5-serie Desperate Housewives. Schmidt was het daar niet mee eens. "Ze ziet er prachtig uit", vond hij. "En ja, het tapijt past bij de gordijnen", zei hij doelend op de natuurlijke rode haarkleur van de actrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen