Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls zoeken man voor Ginger

Shownieuws

De Spice Girls zijn op zoek naar een man voor Geri Halliwell. Posh zou haar hebben geadviseerd te gaan speeddaten of het internet af te zoeken, meldt The Sun.

De Spice Girls zijn naarstig op zoek naar een leuke man voor Ginger Spice Geri Halliwell. Posh heeft haar collega geadviseerd te gaan speeddaten of het internet af te struinen voor een geschikte kandidaat, zo meldt de Britse krant The Sun.

Volgens Melanie Brown, die ook wel bekend staat als Scary Spice, is Halliwell nogal veeleisend als het op mannen aankomt. "We hebben allemaal leuke mannen voor haar uitgezocht, maar ze is zó kieskeurig", klaagt ze.

Brown heeft gedefinieerd aan welke voorwaarden het toekomstige liefdesobject van Geri in ieder geval moet voldoen. "Hij moet respectvol zijn, een baan hebben en veel gereisd hebben", vertelt ze. "En hij mag niet te jong zijn, want jonge mannen zijn onuitstaanbaar."

Geri maakt zich ondertussen niet al te druk om haar liefdesleven. Zij bekommert zich liever om de wereldproblemen van vandaag de dag. "De G8-leiders en Israël zouden iets kunnen leren van onze reünie", zegt ze. "Wij zijn vijf heel diverse persoonlijkheden. Toch zijn we weer bij elkaar gekomen, ondanks meningsverschillen uit het verleden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen