Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly wil met zichzelf trouwen

Shownieuws

Kelly van der Veer hoeft niet langer op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat . "Ik ga met mezelf trouwen", onthult de transseksuele tv-persoonlijkheid.

Kelly van der Veer hoeft niet langer op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat. "Ik ga met mezelf trouwen", schrijft de transseksuele tv-persoonlijkheid op haar weblog. "Het is de beste oplossing voor een lang en gelukkig huwelijk."

Kelly, die landelijke bekendheid kreeg door haar deelname aan Big Brother, heeft haar huwelijksgelofte voor de grote dag al helemaal klaar. "Ik zal van mezelf houden, mezelf gehoorzamen en eren en ik zal mezelf nooit verlaten", schrijft Van der Veer. Ze kwam tot het opmerkelijke voornemen toen ze onlangs een bruidsjurk showde tijdens de modeshow van het Nederlandse merk Jaguar van Marjan Strijbosch.

De 27-jarige Kelly bekende eerder dat ze een tijdlang depressief is geweest. Ze kon het niet meer aan 'om met een nepglimlach op mijn gezicht te doen of alles goed met me gaat'. De voormalige deelneemster aan Dancing on Ice zag dit jaar meerdere relaties stranden. "Ik heb al mijn energie gestoken in iedereen, behalve in mezelf", vertelde ze. Daar komt met het aanstaande huwelijk wellicht verandering in.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen