Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That gooit deur dicht voor Robbie Williams

Shownieuws

Take That zit niet langer te wachten op de terugkeer van Robbie Williams. "Hij past er niet meer bij", zegt Gary Barlow in het Britse tijdschrift The Big Issue.

De leden van Take That zitten niet langer te wachten op hun voormalige bandmaatje Robbie Williams. "Hij past er niet meer bij", zegt Gary Barlow in een interview met het Britse tijdschrift The Big Issue. "Ik denk dat er geen plaats meer voor hem is." Enkele weken geleden lieten de mannen nog weten dat Robbie altijd welkom was.

Williams werd vorig jaar uitgenodigd voor de reünie van de boyband, maar hij had er geen oren naar. "Hij moest zijn hond uitlaten", stelde Mark Owen. De comeback van de jongensband uit de jaren negentig bleek succesvol. Vorig jaar kwam het album 'Beautiful world' uit, waarvan de single 'Patience' meteen op één terechtkwam in de Britse hitlijsten. Ook de wereldtournee is een groot succes.

De 33-jarige Williams kwam juist in een neerwaartse spiraal terecht met zijn solocarrière. Zijn laatste album 'Rudebox' voldeed niet aan de verwachtingen en Robbie, die in Amerika woont, verbleef een tijdje in een ontwenningskliniek vanwege een medicijnverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen