Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp blijft scheutigste krabbelaar

Shownieuws

Johnny Depp is verkozen tot 'beste handtekeningzetter van Hollywood' door Autograph Magazine. Komiek Will Ferrell is niet zo scheutig met zijn krabbel.

(Novum/AP) - Johnny Depp zet zijn handtekening waar je maar wilt en doet er ook niet moeilijk over. Dat is de uitslag van de jaarlijkse verkiezing van de 'beste en slechtste handtekeningzetter van Hollywood' door het Amerikaanse tijdschrift Autograph Magazine.

Het is de derde opeenvolgende keer dat de 'Pirates of the Caribbean'-acteur met de eer strijkt. "Depp praat graag met zijn fans en wil hen echt leren kennen als hij iets voor ze signeert", deelt het tijdschrift hem lof toe. "Hij zet zijn krabbel zelfs op meer dan één item als hij tijd heeft."

Ook George Clooney, Matt Damon, Jack Nicholson en Katherine Heigl zetten graag een krabbel op een dvd-hoes of een petje van een fan. Russell Crowe is een opvallende nieuwkomer in de lijst met scheutige krabbelaars. Vorig jaar prijkte de 43-jarige acteur nog hoog in de lijst met slechtste signeerders.

Komiek Will Ferrell voert de lijst aan van celebrities die niet staan te trappelen om hun fans een handtekening te geven. "Dat is echt een teleurstelling, aangezien hij zijn fans altijd zo goed behandelde", klaagt het magazine. Ook Tobey Maguire, Renee Zellweger, Teri Hatcher en Scarlett Johansson zijn niet geliefd bij handtekeningenjagers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen