Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paniekaanval' Britney Spears krijgt staartje

Shownieuws

De advocaat van Kevin Federline wil dat Britney Spears gestraft wordt omdat ze niet is komen opdagen voor een getuigenis. Ze zou een paniekaanval hebben gehad.

(Novum/AP) - De advocaat van Kevin Federline wil dat de rechtbank Britney Spears straft omdat ze woensdag niet kwam opdagen voor een getuigenis. Spears zou een paniekaanval hebben gekregen bij de aanblik van de hordes paparazzi die haar huis omsingelden. Daardoor zou ze te ziek zijn geweest om te getuigen.

Mark Kaplan, die de belangen van Federline behartigt in de voogdijzaak tegen de losgeslagen popster, zegt nooit eerder te hebben gehoord van paniekaanvallen van Spears. "Als paparazzi voor angstaanvallen zorgen, zou ze daar nu inmiddels wel aan gewend moeten zijn", zegt hij. "Ik vind het vreemd dat die paniekaanval nu net moest samenvallen met de getuigenis die ze moest afleggen."

Een cameraploeg van de Amerikaanse showbizzsite TMZ legde woensdagavond vast hoe de zangeres tot diep in de nacht door Los Angeles reed in haar witte sportwagen. Het notoire feestbeest babbelde er vrolijk op los met de fotografen, die haar eerder op de dag nog een paniekaanval zouden hebben bezorgd.

"Kennelijk was ze over haar angst heen", schampert Kaplan. Hij wil nog voor de volgende rechtszitting op 23 januari een sanctieverzoek indienen wegens minachting voor de rechtbank.

Britney Spears verloor eerder dit jaar de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen