Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan voelt zich herboren

Shownieuws

Lindsay Lohan vindt dat haar verblijf in een ontwenningskliniek haar heeft veranderd. "Ik voel me herboren", vertelde ze op een lokale radiozender in Las Vegas.

Lindsay Lohan vindt dat haar verblijf in een ontwenningskliniek haar heeft veranderd. "Ik voel me herboren", vertelde de ster in een radioshow op de lokale zender Mix 94.1 FM in Las Vegas. "Ik word volwassen."

De 21-jarige actrice, die begin oktober de exclusieve afkickkliniek in Utah verliet, vond het ook tijd om op te groeien. "Het is fantastisch, het gaat nu zo goed met me", beweert ze. De rossige socialite, die bekendstond om haar voorliefde voor drugs en drank en haar roekeloze rijgedrag, zegt de paparazzi dan ook te vermijden.

Lindsay houdt zich nu vooral bezig met muziek. "Ik ben aan de slag gegaan in de studio en dat gaat heel goed", onthult ze. Ze zou aan haar derde studioalbum werken, dat een 'urban popalbum' moet worden. Naast haar muziek wil ze tijd vrijmaken voor liefdadigheid. Lohan hoopt binnenkort een bezoekje te brengen aan Afrika. "Ik hou van kinderen en het zou fijn zijn om eens wat terug te geven."

Over haar liefdesleven is Lohan wat minder loslippig, maar volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ is er een nieuwe man in haar leven. Ze zou deze week zijn gezien in een hippe club in Los Angeles, waar ze een jongen aan haar vrienden voorstelde als 'mijn nieuwe vriendje Spencer'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen