Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen realitysoap voor Pamela Anderson

Shownieuws

Er komt geen realitysoap van het persoonlijke leven van Pamela Anderson en haar man Rick Salomon. Dat schrijft de rondborstige blondine op haar website.

Er komt geen realitysoap van het persoonlijke leven van Pamela Anderson en haar man Rick Salomon. Dat schrijft de rondborstige blondine op haar website. Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly meldde woensdag dat het pasgetrouwde stel in gesprek zouden zijn met de zender E!

Niets van waar, zo stelt de assistente van illusionist Hans Klok. Wel zouden er plannen zijn geweest om de 40-jarige ster te volgen tijdens haar werkzaamheden in Las Vegas, waar ze sinds mei te zien is in de show 'Faster than magic'. "Dat gaat waarschijnlijk niet door", schrijft ze. Het zou nooit haar bedoeling zijn geweest om de wereld een kijkje te gunnen in haar privéleven. "Niet mijn gezinsleven, nooit mijn kinderen."

Een snel verdiende dollar is dan ook niet haar belangrijkste drijfveer. "De keuzes die ik moet maken hebben te maken met levenskwaliteit", stelt ze. "Niet met het verdienen van geld of met roem om de roem. Ik weet dat ik veel fouten heb gemaakt, maar ik heb geen spijt. Ik breng mijn droom tot leven, ik ben gezegend."

Anderson en Salomon stapten op 6 oktober in het huwelijksbootje. Salomon is de ex-vriend van socialite Paris Hilton, met wie hij een beruchte seksvideo maakte. Nadat de tape was uitgelekt via het internet, besloot hij de video zelf op de markt te brengen onder de suggestieve titel '1 night in Paris'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen