Kies je favoriete radiostation

Dossiers

KRO-coryfeeën veilen eigendommen voor goed doel

Shownieuws

KRO-sterren als Anita Witzier en Yvon Jaspers hebben eigendommen ter beschikking gesteld voor een veiling op eBay. De opbrengsten zijn voor Terre des Hommes.

KRO-sterren als Anita Witzier, Yvon Jaspers en Jort Kelder hebben eigendommen ter beschikking gesteld aan de omroep voor een inzamelingsactie voor Terre des Hommes.

Liefhebbers kunnen op eBay onder meer een bod uitbrengen op een paar handschoenen van Jort Kelder, een schilderij van Anita Witzier, een 'uitzwaailunch' op Schiphol met Sebastiaan Labrie en een gesigneerd boek van Rob Kamphues. Ook heeft een tulpenkweker een nog naamloos tulpenras beschikbaar gesteld. De hoogste bieder mag het ras een naam geven.

Anita Witzier, die ambassadeur van de actie is, overhandigt de hoogste bieders zondag in Hilversum hun veilingstukken. Ook maakt ze de voorlopige eindstand van de actie bekend waarmee Terre des Hommes Thaise drugskinderen een toekomst als bio-boer hoopt te kunnen voorspiegelen.

Geïnteresseerden kunnen nog tot zaterdag 12.00 uur een bod uitbrengen op de items. Vooralsnog zijn vooral de schilderijen van Witzier, het tulpenras en een wandeling met presentatrice Hella van der Wijst erg in trek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen