Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise kickt op minirokjes

Shownieuws

Tom Cruise vindt het leuk als zijn vrouw Katie Holmes zich naar zijn wensen kleedt. "Hij vindt het geweldig als ik af en toe een pakje of een minirokje draag."

Tom Cruise vindt het leuk als zijn vrouw Katie Holmes zich naar zijn wensen kleedt. "Hij vindt het geweldig als ik af en toe een pakje of een minirokje draag", vertelt de 28-jarige Holmes in het Amerikaanse tijdschrift InStyle Magazine.

De donkerharige echtgenote van de acteur schikt zich met liefde in de wensen van haar man. "Ik vind het leuk als hij ervan geniet", jubelt ze. "Dan zegt hij dat hij hoopt dat er beveiliging met me meegaat. Dáár krijg ik nou zelfvertrouwen van."

Katie vindt het verder 'sexy' als haar man achter de knuppel van een vliegruig plaatsneemt. Ze stapt zonder aarzelen in het toestel als Cruise de piloot is. "Ik denk er niet eens over na", bekent ze. "Hij weet wat hij doet en ik vertrouw hem."

Katie en Tom trouwden vorig jaar in een kasteel in Italië. Het moment dat ze in haar bruidsjurk naar het altaar liep, noemt ze het mooiste moment van haar leven. "Ik wilde altijd al trouwen en opeens gebeurde het", vertelt Holmes. "Volgens mij hield ik al die tijd mijn adem in."

Dochterlief Suri was precies zeven maanden oud op de trouwdag van haar ouders. Het moederschap bevalt Katie prima. "Ik speel nu mijn ideale rol"vertelt de actrice. "Ik vind het heerlijk om moeder en echtgenote te zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen