Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Diablo brengt slipjes op de markt

Shownieuws

Dj, producer en muzikant Don Diablo heeft plannen voor een eigen slipjeslijn. Die wordt onderdeel van de kledinglijn, die mogelijk volgend jaar uitkomt.

Don Diablo mag dan bekend zijn om zijn muziek, mogelijk komt daar snel verandering in. Geïnspireerd door alle slipjes die zijn vrouwelijke fans hem opsturen, heeft de 27-jarige muzikale duizendpoot plannen vrouwenondergoed op de markt te brengen onder zijn eigen label. "Uiteraard in alle soorten en maten", zegt Don Diablo, wiens fantasie overuren draait.

Wat aanvankelijk klinkt als een grap, blijkt een serieus plan. Trouwe fans weten wellicht dat Don nog niet zo lang geleden dertig kilo zwaarder was en truien droeg met poezen erop, maar hij heeft zich onlangs ontpopt als de best geklede man van Nederland. Die titel kreeg hij vorige maand van mannenblad Esquire. Een mooier moment om met een eigen kledinglijn te komen lijkt niet te bestaan. En inderdaad, de plannen zijn er.

Sterker nog, Don Diablo is al een jaar bezig een kledinglijn op te zetten. Reden dat de collectie er nog niet is: de dj is nogal kritisch. "Ik kan wel met een standaard T-shirt komen en daar een logo op laten persen, maar voor mij werkt dat niet zo." Hoe het dan wel werkt? "Ook al vind je mij een enorme hufter of een kwal die kutmuziek maakt, dan moet je toch denken: Zijn T-shirts zijn wel cool. Ik ga ze toch dragen."

En dus duurt het misschien nog wel tot 2009 tot de lijn in de winkels ligt, als is 2008 het streven. Maar dan heb je wel wat, belooft de meest sexy dj van Nederland. Ook de vrouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen