Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oververmoeide Pierre Bokma schrapt optredens

Shownieuws

Vier voorstellingen van het toneelstuk 'Instinct' zijn afgelast, omdat Pierre Bokma zijn stem heeft overbelast. Dat bevestigt een woord van het Vlaamse NT Gent.

Vier voorstellingen van het toneelstuk 'Instinct' zijn afgelast, omdat hoofdrolspeler Pierre Bokma zijn stem heeft overbelast. Dat bevestigde een woordvoerder van het Vlaamse theatergezelschap NT Gent vrijdag. De acteur moet op doktersvoorschrift vier weken absolute rust houden.

Drie voorstellingen die zondag, maandag en dinsdag zouden plaatsvinden in Zwolle, Groningen en Leeuwarden zijn opgeschort. Het zal niet mogelijk zijn om de data in de komende maanden in te halen, aangezien Bokma vanaf volgende maand een hoofdrol speelt in 'De gravin van Parma', waarin ook Carice van Houten te zien is.

Eerder deze week konden twee voorstellingen in Utrecht en Leuven al geen doorgang vinden door de stemproblemen van de 51-jarige acteur. "We dachten dat Pierre zondag weer hersteld zou zijn", liet de woordvoerder weten.

Wie Bokma nog graag in 'Instinct' wil zien, moet nog even wachten. NT Gent neemt het toneelstuk volgend jaar in reprise.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen