Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kidman krijgt vergoeding van Britse tabloid

Shownieuws

Nicole Kidman heeft een schadevergoeding geaccepteerd van The Daily Telegraph. De krant meldde in november dat ze haar contract met Chanel had geschonden.

(Novum/AP) - Nicole Kidman heeft een schadevergoeding geaccepteerd van de Britse tabloid The Daily Telegraph. Een roddelrubriek van het dagblad meldde in november dat de actrice haar contract met Chanel had geschonden. Kidman is al enkele jaren het gezicht van het beroemde parfum Chanel No. 5.

In het artikel stond dat de 40-jarige blondine tijdens de Britse première van haar nieuwe film 'The golden compass' gespot was met een parfumflesje van een concurrent. De advocaat van Kidman stelde dat de roddel zijn cliënte 'leed' heeft berokkend en in verlegenheid heeft gebracht.

Details over de schikking die de 40-jarige blondine heeft getroffen met de krant werden niet vrijgegeven. Wel vertelde de advocaat van Kidman, die zelf niet in de Londense rechtbank aanwezig was, dat The Daily Telegraph de juridische kosten van de filmster betaalt en een schadevergoeding ophoest. Het geld zou de actrice schenken aan Unifem, het vrouwenfonds van de Verenigde Naties waarvan ze ambassadrice is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen