Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe video Britney Spears belooft beterschap

Shownieuws

Met de videoclip van haar single 'Piece of me' lijkt Britney Spears terug te keren naar haar oude succesformule. De clip van 'Piece of me' ziekt er gelikt uit.

Met de videoclip van haar single 'Piece of me' lijkt Britney Spears terug te keren naar haar oude succesformule. De clip van 'Piece of me' ziekt er heel wat gelikter en professioneler uit dan de alom gekraakte video van haar vorige single 'Gimme more'. Een voorproefje van de clip werd donderdag vrijgegeven door de Amerikaanse zender ABC, die vrijdag op de televisie aandacht besteedt aan het nieuwe filmpje.

Zowel met de songtekst als de clip laat de 26-jarige Spears zich kritisch uit over de mediahype die haar al jaren omringt. "Ik ben mevrouw American Dream sinds mijn zeventiende", zingt ze in het nummer. "Of ik nou een nachtje uitga of naar de Filippijnen vlieg, ze zetten toch wel foto's van mijn achterwerk in hun tijdschrift."

In de clip is te zien hoe een foto van de billen van een willekeurig blond meisje op de cover van een roddelblad verschijnt onder de grote kop 'Britney is schaamteloos!' Grote groepen paparazzi figureren in de video.

'Piece of me', die sinds eind vorige maand op de radio is te horen, ligt vanaf volgende maand als single in de winkel. Wanneer de videoclip voor het eerst helemaal te zien zal zijn, is nog onduidelijk. 'Piece of me' is de tweede single van het nieuwe album 'Blackout', dat in oktober verscheen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen